U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Senicon is opgericht door Karel Kamperman, specialist met 30 jaar werkervaring op vrijwel alle terreinen van de ouderenzorg.

Karel Kamperman is opgeleid als arts, sociaal geneeskundige, sociaal geriater, specialist ouderengeneeskunde, kaderarts psychogeriatrie en WZD functionaris. Daarnaast heeft hij vele managementcursussen gevolgd.

Hij heeft lange tijd in de GGZ voor ouderen gewerkt, voornamelijk ambulant, maar ook op geheugenpoliklinieken en in klinieken en in het  management van de GGZ in Rotterdam, Amsterdam en Den Haag. De laatste jaren werkte hij in de verpleeghuiszorg.

Hij heeft onderwijsprogramma's helpen ontwikkelen voor de opleiding tot sociaal geriater en ook voor de opleiding tot GZ psycholoog met accent ouderen.

Karel Kamperman is erkend opleider voor co-assistenten, huisartsen en specialisten ouderengeneeskunde.

Hij heeft daarnaast bijzondere deskundigheid op het gebied van wilsbekwaamheidsbeoordelingen en Chinese en Indische migranten.

Hij schreef hoofdstukken over ouderenpsychiatrie en wetgeving in leerboeken voor sociaal geriaters en verpleegkundigen en verzorgenden.

Karel Kamperman werkt samen met enkele andere artsen die uitgebreide ervaring hebben in de intramurale en extramurale ouderenzorg.